понеделник, 20 януари 2014 г.

Почерпка...

И така дойде ред да обявя и почерпката за рождения си ден.Всъщност се присетих,че ноември месец пък се навършиха 3 години от създаването на блога.
Много се чудих какви условия да ви поставя ,за участие.Реших да не ви ограничавам в темата "Рожден ден",а само да ви изброя любимите си елементи за създаването на картичка/проект,а вие да си изберете,най малко две от изброените и да ги сложите на проекта,който ще ми споделите.


Елементи:  
панделка,дантела,шнурче,камъче,перла,цветя(за предпочитане собственоръчно сътворени),оцветена каринка,копчета.
Използвайте поне два елемента върху проекта си и поставете връзка в линкито.

Ще поставя едно задължително условие:
да сте последовател на блога.(ако сте пропуснали направете го)
Все още не съм окомплектовала наградата ,за да ви я покажа.Така че за сега ще е изненада:


Това ще е условието за голямата награда.
Намислила съм ви още нещо.
Разходете се назад из блога и си харесайте някоя картичка /проект,направени през изминалите 3 години.
Оставете като коментар линк към проекта и един от коментиралите избран на случаен принцип,ще получи специално направен за него същият тунингован проект.

Срокът за участие е 20.01.2014.В случай,че решите да ми изпратите проекта си няма да се разсърдя,пишете ми на  ros_iva@abv.bg,за да ви дам адреса си.

За да не съм голословна ви показвам още една топка.Този път не е за закачане,а за маса:



Весела Коледа на всички.







21 коментара:

  1. Ех, тези топкиииии. Амаа многооо са хубави! Адашче, Весела Коледа на теб и цялото семейство! Бъдете здрави, обичани и обичащи, с късмет, сбъднати мечти и безброй щастливи мигове заедно! Задължително ще се включа, адресчето го имам, остава само проектът... :)))
    А и картичка ще си избера, но трябва да разгледам архивите... ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Коледа и от мен! Много здраве и късмет ви пожелавам! И аз ще се включа, Роси. Ще бъде удоволствие за мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Оо с удоволствие ще се включа :)) и аз адреса си го имам и ез друго одавна съм замислила да ти направя нещо :)) весела коледа и много творческо вдъхновение за да вдъхновяваш и нас с прекрасните си творения :))

    ОтговорИзтриване
  4. Честита Коледа, Роси. И честита годинка. Да станат още много и все така забавни, цветни и красиви! Ще се опитам да се включа. Януари ми е натоварен месец, но ще пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  5. Роси, харесвам много твоите проекти, но един от най-любимите ми е бебешката дрънкалка - шейкър. Великолепна е! http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2013/11/blog-post_3.html

    ОтговорИзтриване
  6. Еййй, Роси, каква съм гъска само, а? От сърце ти пожелавам много много здраве, за да се радваш с пълни сили на прекрасните моменти, които ти предстоят. Нека нищо лошо не те спъва, оцвети го, натъкми го и му кажи чао. Бъди все така божествено креативна и раждаща красоти. Всичко най-прекрасно през Новата година и тези занапред. Прощавай, но харесвам всичко, което направиш и не мога да изпълня желанието ти да се "подпиша" само под едно нещо:) За това, моля, приеми искрените ми комплименти за цялата приказна твоя работа. С пожелания за всичко най-чудно :)ххх

    ОтговорИзтриване
  7. Макар и с доста закъснение(поради технически причини) все пак да ти честитя Рождения ден!Ииии за много години!... Желая ти много здраве, щастие, късмет и нестихващо вдъхновение!
    Аааа не един път съм казвала, че много харесвам твоите неща, нооо тази година с коледните ти проекти просто надмина себе си... заснежените ти картички с леко жинтидж-романтично усещане са ми любими, както и тези топки... ммм уникални са! :) Да си знаеш ;) :*
    Целувки
    Нуши

    ОтговорИзтриване
  8. Честит двоен рожден ден, Роси! Много вдъхновение и безкрайни количества нови крафти материали ти пожелавам! И свободно време, за да ни радваш с прекрасните си проекти. :) Ти си един от любимите ми крафтъри и искам, не, всъщност изисквам от теб да запазиш стила си и почерка си във всичко, което правиш, защото е прекрасно! <3 :)
    Два са проектите, които изплуваха в съзнанието ми като твои любими:
    1. Прекрасната картина Зимна приказка със сладките Halla и Talva - http://goldie-goldieshandmade.blogspot.ch/2013/12/blog-post.html
    2. Хелоуинския ти шедьовър Creepy с Withering Fairy на SC - http://goldie-goldieshandmade.blogspot.ch/2013/10/creepy.html
    Огромно удоволствие би било за мен да имам дубликат на някоя от тях, затова много, ама много си стискам палци! :D <3
    Надявам се да имам време и да се включа с проект и да ти го изпратя, но не мога да обещая. <3

    ОтговорИзтриване
  9. Честита Нова Година, Роси! Нека е изпълнена със здраве, усмивки, късмет и време за още повече прекрасни творения! Судоволствие се включвам в почерпката ти с едно новичко бебешко албумче за моята малка принцеса (има си и цветя, и панделка и камъчета...). Няма да се връщам назад в блога ти да избирам твой проект, тъй като всичките ти са от прекрасни по-прекрасни, а с една мрънкаща шушулка в ръце дори името си не можах да напиша в линка и излезе само едно "а" :) Успех ти желая през новата година, и да празнуваш още много много рождени дни (и ти и чудния ти блог)!

    ОтговорИзтриване
  10. Роси, пожелавам ти една прерасна Нова година изпълнена със здраве , щастие и много, много радост!
    Трудно е да си избере човек само една картичка, но с моята слабост към таговете...-http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2013/12/tag-on-it.html

    ОтговорИзтриване
  11. Успешна и вдъхновяваща нова година! Преди време се влюбих в една картичка още щом я видях - http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2012/11/blog-post_9299.html Обичам пингвини, а на този печат са много сладки. :)

    ОтговорИзтриване
  12. Честити празници- с пожелания за сбъднати мечти, споделени усмивки и прекрасни моменти в реалното и виртуалното пространство!

    ОтговорИзтриване
  13. Както всички забелязваме, този блог е обхванат от "Духа на празничността"-дори фонът на сърчица ни кара да затуптим в ритъма им! Виждайки колко много творящи дами са взели участие в настоящото предизвикателство ме убеждава, че Новата година ще е изключително вдъхновяваща за всички! И на последно място, но не и по важност-рожденият ден на Голди сякаш се включва, за да катализира всички тези вълшебно-крафтърски емоции, за да удължи времето на всяка секунда празничност и красота!
    Аз самата не правя картички и затова няма да мога да зарадвам рожденичката с творение. Затова пък, смея да твърдя, че пред последните няколко месеца станах една от най-силно повлияните от форуми като този любители на ръчните картички! Ето защо, ще използвам случая да благодаря на Голди, защото именно тя е сред тези, оказали най-силно влияние-да се зароди любовта ми към този вид изкуство: мила, огрооомно, силно и нестихващо БЛАГОДАРЯ за всички прекрасни творения, които успяват да превърнат делника ми в тържество, а празника на хората, на които държа-в уникален момент!
    Но все пак-смятам да ви препратя ето този линк:
    http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/search?updated-max=2013-11-04T09:00:00%2B02:00&max-results=10&start=10&by-date=false
    Предварително моля да ме извините ако нещо съм объркала, но не съм особено технична:) Както и да е-на страничката ще намерите (или поне би трябвало) снимка на бебешка дрънкалка картичка в любимото ми розово! Кръстила съм я "Кукла за Кукла"! А защо-тази дрънкалка е подарък за бебчето на колежка, което не е просто бебе, а истинска Кукла-толкова изписано и красиво! Поръчвайки дрънкалката си мислехме,че на нея ще има просто картинка-някаква си...до момента в който я видяхме на живо: на снимката на личи, но очичките на момиченцето са релефни (като живо е), цветчетата около него-също! Една бебешка картичка, но направена с много усет и майсторство накара всички ни да ни се прииска и ние да сме деца и да имаме такава! Не по-малко оригинална беше и съкровищницата към картичката, но имайки предвид, че условието е да посоча 1 нещо, което харесвам-ще се огранича до тук!
    Държа да подчертая, че пиша всичко това не защото е изискване за участие в играта на Голди, а защото наистина и истински се чувствам вдъхновена и прекараното ми тук време е просто начин да удължа моментите на бляскавост...да стана част от "Духа на празничността", който Голди така умело владее!

    ОтговорИзтриване
  14. Честит празник мила Роси ! (макар и със голямо закъснение ) Пожелавам ти много здраве, щастие , любов и нестихващо творческо вдъхновение :)
    Трудно е човек да каже коя картичка му е фаворит като се има на предвид колко са красиви всички, но тази , която ме грабна е ето тази https://www.facebook.com/photo.php?fbid=685869861430200&set=a.101406496543209.3320.100000215788515&type=3&theater, вероятно защото този цвят ми е много любим :)
    Моята скромна картичка отпътува за теб и вероятно утре ще може да си я видиш и на живо :)
    За мен беше удоволствие да участвам :))))))

    ОтговорИзтриване
  15. Честит празник, Роси! Пожелавам още много такива годинки да празнуваш, изпълнени с вдъхновение и много красота! Твоето местенце е сред любимите ми! <3

    ОтговорИзтриване
  16. Честит празник и от мен! Пожелавам ти много щастие и много здраве и повече време за любимото хоби, за да може да продължаваш да ни радваш с красотите, които създаваш!
    Много ме затрудни с това предизвикателство! Как да си харесам една картичка, като те всичките са толкова пленителни? Ще кажа ето тази - http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2013/10/tiddly-inks-anything-goes.html, защото съм голям фен на "Песен за огън и лед", а тази девойка ми напомня за Денерис Таргериан. Но няма как да не спомена календара - http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2013/12/blog-post_30.html Разкошен проект, страхотно изпълнение - просто прелест!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  17. Роси, макар и с огромно закъснение честито за поводвите, които празнуваш.
    Успешна нова година, изпълнена с много положителни емоции, вдъхновение и творчески проекти.
    Аз съм голям фен на всичко, което създаваш, но любимото ми от твоите неща е моята, подарена ми от теб коледна картичка с мече. http://3.bp.blogspot.com/-G_yitZhld2k/UJKtu6a-82I/AAAAAAAAB9o/BPCa2b9_094/s320/P1130408.JPG

    ОтговорИзтриване
  18. Честит празник и от мен! Нека всички върхове които си пожелала,бъдат покорени!
    И понеже сравнително от скоро се ровя в блоговете и има доста непознати за мен неща,днес видях един рецептурник.Страхотен е.Влюбих се :) http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2012/11/blog-post_12.html

    ОтговорИзтриване
  19. Ето ме и мен на опашката, но се надявам все пак да хвана последният влак.........хи хи .
    Честит празник мила Роси!Ще ти пожелая само едно нещо което ми се струва най важно-здраве ,здраве и пак здраве.Всичко останало ще си се подреди от само себе си.Надявам се,да успея да те зарадвам поне малко така, както ти успя вече два пъти с твоите невероятни творения.Всички са ми любими и не мога да си избера фоворит. Все пак като сме започнали с бебенцата феички на Мо, ще се радвам да имам още една картичка с тях.Прегръдки
    Диди

    ОтговорИзтриване
  20. Роси, макар и на финала искам да ти пожелая да си жива и здрава и да продължаваш все така да ни радваш с невероятните си творения!
    Твоето местенце е едно от любимите ми:))) Фен съм на твоите феички...
    Поздрави: Мими

    ОтговорИзтриване
  21. С огромно закъснение и в последните минути, но все пак да ти пожелая здраве, късмет и хиляди моменти, изпълнени с вдъхновение, щастие и любов. Ужасно харесвам всичко, което правиш и е трудно да избера едно. Като че ли обаче бебешките дрънкалки са нещото, което най-много бих искала, за моята бебка - http://3.bp.blogspot.com/-7hGGaSqIsXw/UnaONN2sOnI/AAAAAAAAC4Y/nHj5ILzuaH8/s1600/P1150743.JPG

    ОтговорИзтриване

Labels

3 D (3) Албуми (14) албумче (3) АТС (2) Бебешки (25) Валентинки (8) Гел картичка (1) детски (4) дрънкалка (1) етикети (7) за дипломиране (2) Календар (2) Картички (198) Книгоразделители (8) Коледа/Christmas (26) коледни (31) красоти от живи цветя (7) Магнити/magnets (1) мъжки (5) Мър-Мяу (3) Мър-Мяу DT (7) Нехартиени (4) подаръци (3) Поерпка (1) покани (9) Рамки (1) Рецептурник (6) сватбени (12) Съкровищници (4) тефтери (6) A day for daisies (8) albums (7) Art by Miran (1) ATC (5) Aurora Wings (4) BMD (1) Bookmarks (4) Box card (1) Boxes (1) Bugaboo (2) C.C. Designs (1) Card mania DT (39) cards (9) Christmas (8) Colouring challenge (1) craft (1) Crafts and Me (10) Crafty Sentiments Designs (4) Crafty Sentiments Designs blog hop (2) Crafty Sentiments Designs DT (29) Easter (1) Emerald Faeries (5) Exploading box (1) Fancy folds (9) Flourishes (3) Gel card (1) Halloween (3) Home decor (10) Kenny K (2) Kit and Clowder GDT (4) LOTV (25) Love (2) Magnolia Forever DT (5) Make it crafty (2) Marianne design Diva's GDT (1) Mermaids (1) Milk 'n Coffee (4) Mix media (2) Mo Manning (33) notebook (3) Penny Black (1) Plastic balls (1) Recipe book (2) Sarah Burier (2) Sassy Studios (5) Saturated Canary (34) Scrapbook pages (1) Shabby chic (1) Shaker card (4) Shaped card (7) Sugar Nellie (7) Tags (14) The Cutting Cafe (1) The East wind (2) The Paper Shelter (8) The Stamping Chef (1) Tiddly Inks (30) Tiddly inks DT (15) Tiddly Inks Special GD (2) Tilda (1) TokBobok (1) Tokbook (1) Tutorials (1) Wall hanging (2) Wedding (1) Wee Stamps (25) Whimsy Stamps (11) Wiff of Joy (1) Wine bottle hanger (1) Wiper Card (1)