Страници

събота, 27 октомври 2012 г.

Две сладурки.

Здравейте,дружки!
Цяла седмица не съм се вяскала,обаче нещо и музата ми не се беше навъртала покрай мен.....Е да но получих поръчка за една детска картичка....много ми е отегчтиелно да правя нещо повече от един път,но какво да се прави,картичката за тази поръчка правя вече за трети път,сега просто я направих с малко по-различни хартии.Хубавото от тази случка е ,че пък музата ми реши да се завърне с гръм и трясък и снощи сътворих цели две красоти.Едната ще видите днес,а другата очаквайте във вторник,когато ще стартира новото предизвикателство на Емералдовите феички.
И така първо Рожденденското бебе 3 на Силвия Зет (пак какви сладурки е нарисувала как ще им устоя неазнам)


 и другата сладурка:

Използвах невероятната сладурка  Fluttering by to say hi  на Tiddly inks.Влюбих се в нея още в мига,когато я видях.
Исках този път фокуса да е върху картинката и за това заложих на по-семпла украса.малко дантелка,малки цветенца и страхотните флагчета от Whimsy stamps,за които има най-различни комплекти с подходящи печатчета.
И малко откровение:
Мисля си,че имам адски много да уча а оцветяването ,но все пак ще ги покажа на Дилянка и двете.Разгледах и другите картички:при тази конкуренция шанс никакъв,но пък поне да ви ги покажа.Може и да съм прекалено самокритична,но вие ще решите дали ви харесва това,което виждате.
Хайде много усмивки от мен и до скоро!


12 коментара:

  1. Изключително красиви картички! И двете много ми харесват, но втората ми грабна сърцето. Това е най-уникално оцветената коса, която съм виждала :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вили,от човек оцветяващ нечовешки добре,този коментар е чест :),огромно благодаря!

      Изтриване
  2. Аз съм лаик в оцветяването, но твоите картинки са си за мен майсторски оцветени. А и картичките като цяло много ме впечатлиха!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни картички с акцент! И двете много, много ми харесват! А флагчетата са ми слабост ;) Тук в БГ дали има такива ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не,Вили.За съжаление ги няма,а са с много добро качество.Дано някой започне да ги внася.:)

      Изтриване
  4. Роска, страхотни са и двенките! Нямам идея защо си толкова самокритична към себе си, но повярвай ми - нямаш основание.

    ОтговорИзтриване
  5. Е, много си смаокритична. Ще ти дърпам ушите.
    Много са красиви и двете, а втората е прекрасно оцетена. Аз дето от толкова време оцветявам не постигам такива ефекти.:-*

    ОтговорИзтриване
  6. Много, ама много красиви, грабващи картички! За мен са оцветени перфектно! Страхотни са и двете, а картинките са абсолютно сладурски!

    ОтговорИзтриване
  7. Ау, супер са сладки и двете,Роси! Чудесно си се справила с оцветяването, особено с косите!

    ОтговорИзтриване
  8. Ох, какви са сладурчести и прекрасни! Много, много ми харесаха и двете, но втората сякаш повече ме плени с цветовете, с оригиналните банерче и надписа върху единия, с лекотата и пеперуденото си излъчванеЯ!я

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни картички! Изключително нежни и сладки! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  10. Fabulous card! Thank you for joining us at Bunny Zoe's ♥

    ОтговорИзтриване