Страници

понеделник, 12 август 2013 г.

CMC#27 "Your Favourite Embelishment" and Blogaversary PARTY! / "Любимата ти украса" и ПАРТИ по случай 1 годинка на нашия блог!

Здравейте!
Как сте?. Този път темата е изключително лесна и много обширна - "Your Favourite Embelishment" / "Любимата ти украса". Интересно е да видим, коя е вашата любима украса.... Със сигурност  изобщо няма да ви затрудним .Повярвайте ми наистина  си заслужава да участвате... 



Спонсор на предизвикателството този път са разкошните Milk'n Coffee които щедро предоставят 3 дигитални печата по избор на победителя от техния магазин!

Sponsor of our challenge is the fabulous Milk'n Coffee, who generously offer 3 digis by winner's choice from their shop!


А нашият редовен спонсор Хобисимо щедро предоставят ваучер на стойност 25 лева за покупки от техния магазин на още един късметлия!

And our  regular sponsor Hobbisimo generously offer a BGN 25 gift voucher for buys from their shop to another lucky winner!


А голямата новина е......че  тази седмица нашият блог за предизвикателства навършва 1 годинка! Толкова неусетно мина времето и  Благодарим на всички вас, че бяхте до нас през тази годинка, че се включвахте с най-голямо удоволствие в нашите предизвикателства! Надяваме се, че и занапред ще ни следите с интерес и с удоволствие ще участвате с ваши картички в нашите бъдещи предизвикателства.
  На празник без подаръци не може !
За да бъде празникът ни пълен,  този път освен стандартните 2 спонсора да ви изненадаме с още много подаръци...
Изказваме огромна благодарност на нашите спонсори, които бяха така добри да се включат в нашето празненство! А ето и кои са те...
 Addii 

Много награди нали?

Ето моето вдъхновени,макар и скромно украсена все пак съдържа любимите ми украси:копчета,дантела,цветя,камъчета.

 
Чакаме  ви на празненството.


Преди да прилюча ще ви покажа и албумчето за кръщенето на малккия Сотир:




Получи се много много свежо и съм много доволна.
Дано се хареса и на вас :)

неделя, 4 август 2013 г.

Винтидж?

Здравейте,Феички!
Днес няма да ви предизвиквам с нищо :)
Влизам хем да ви покажа нещичко,хем да ви се похваля.Както някои от вас видяха,кандидатствах за дизайнерско място в Tiidly Inks.Конкуренцията беше наистина голяма.Е не ме избраха за пълен период,а за Гост дизайнер.И това само по себе си е постижение да си забелязан сред толкова много прекрасни творения.И така ще имам честта да ви покажа няколко неща с техните печати за вдъхновение от техния блог,не се знае това кога ще бъде,все още нямаме график.Не знам дали Кристи ще прочете това,но аз се възхищавам на щедростта и,за което много и БЛАГОДАРЯ.
Е похвалих ви се.Сега да ви покажа какво съм сътворила.:




Easel сватбена с пликче за парички.Напоследък,когато ми се налага да правя сватбени картички отскачам за вдъхновние в няколко блога


Тези три дами творят невероятни неща само с цветя и шаблони и  онемявам при всяка тяхна публикация.
Отскочете и вие да се вдъхновите :)
Не знам доколко е винтидж,моята картичка,но спазва доста от условията,така че мисля че минава.
А Роси ме накара да се замисля,коя е всъщност любимата ми техника.Върнах малко назад и се хващам как почти нямам картичка без структурен картон,който е дистреснат и опърпан,и без мацнато мастилце по краищата на някоя хартийка,та освен оцветяването и дитреса (в описания вид ) 
май се оказва моята любима техника.
Ами това ще да е от мен в тази прохладна неделна утрин.